Olen aina ollut kova tyttö katsomaan elokuvia, varsinkin viikonloppuisin ja lomilla leffoja tulee katseltua. Tämän huomaa, kun kanssani lähtee vuokraamaan leffaa; melkein jokainen kiinnostava elokuva on jo nähty. Onneksi leffoja kuitenkin syydetään markkinoille nykyään niin nopeaa tahtia, että tällaiselle elokuvahirmullekkin löytyy mieleistä ja uutta katsottavaa yleensä joka vuokrauskerta. En edes halua miettiä ja laskea, kuinka paljon minulla on vuokraelokuviin rahaa kulunut. Itselleni elokuvia ostan harvoin - vain silloin kun leffa on takuulla sellainen, jota voi katsoa uudestaan ja uudestaan, siihen kyllästymättä. Ehdottomia suosikkejani ovat kauhuelokuvat ja kreisikomediat. Lempileffoihini kuuluu mm. Saw 1-3, House of the wax, Teksasin moottorisahamurhat (vanhimmasta päästä mieluummin!) ja sitten nämä iki-ihanat Scary Moviet, Date Movie ja uusimmasta päästä Epic Movie. Nämä elokuvat ovat mielestäni juuri niitä, joita voisin katsoa uudelleen & uudelleen.. Kauhu- ja kreisikomedia- elokuvien lisäksi kuitenkin pidän myös vähän erilaisistakin elokuvista; minuun ovat suuresti kolahtaneet elokuvat nimeltä Perhosvaikutus ja Hard Candy. Molempia voin suositella lämpimästi.

Yllä luettelemistani elokuvista ehdottomasti eniten pidän SAW 1:stä. Juoni on aivan loistava, elokuva ei ole perinteinen "verta ja suolenpätkiä"- kauhupläjäys, vaan täysin omaa luokkaansa. Leffa pitää otteessaan koko ajan - jääkaapilla ei malta käymään missään välissä. Myös näyttelijät elokuvassa ovat loistavia, erityisesti Leigh Whannell tekee loistavan suorituksen Adamina. SAW:ia ennen en ollut Leighistä kuullutkaan, mutta heti SAW:in jälkeen hän lukeutui suosikkinäyttelijöihini. Myös Tobin Bell Jigsawin roolissa on pelottavan todellinen. Ne, jotka eivät vielä ole SAW 1:stä katsoneet niin suosittelen kyllä, ehdottomasti kannattaa katsoa.

Tämän elokuva-aiheisen merkinnän päätin kirjoittaa, sillä huomasin, että elokuvateattereihin on rantautunut uusi kauhukomedia "Verisempi viikonloppu". Tässä elokuvassa yhdistyy siis takuulla kaksi suosikkikategoriaani; komedia & kauhu. Toki kauhu ja komedia ovat aina parempia erillään, ne eivät sinänsä sovi yhtään ollenkaan, mutta jos haluaa viihdyttävää katseltavaa, niin kauhukomediat ovat suositeltavia. Itse mitä luultavimmin aion raahata itseni leffateatteriin tätä uutta pätkää katsomaan. Pakkohan se on. Tai ei ole. Tai itseasiassa on, tällaiselle elokuvafriikille. :D